Victoria în fața Croației – punct final și un nou start

by Irina Giurgiu

Ziua meciului este ziua cea mai așteptată într-un cantonament. Pentru ea ne reunim, pentru ea ne pregătim și suntem cu gândul la ea zilnic. Fiecare meci, indiferent de adversar, de competiție etc, trebuie tratat cu maxim de seriozitate.

Primul cantonament din acest an a fost pentru ultimul meci din preliminariile Campionatului European din 2022. Și, deși a fost ultimul, a fost primul meci din noua eră a naționalei feminine, la cârma căreia se află un staff condus de noul selecționer, Cristian Dulca.

Pentru meciul cu Croația am avut la dispoziție 13 zile de pregătire, în care am muncit cu toții, dând 100% în fiecare zi pentru a câștiga acest meci. Atât jucătoarele, cât și noi cei din staff am crezut în victorie, ne-am dorit-o foarte mult și am reușit acest lucru.

Jucătoarele au arătat spirit de echipă și dorință de a câștiga acest meci. Fiecare fază de atac a noastră era trăită intens, cu speranța de a marca un gol cât mai repede. Bucuria de nedescris, pe care o simțim la fiecare gol marcat, a venit o singură dată, în minutul 53 al meciului, când Mihaela Ciolacu a reușit să introducă balonul în plasă.

Fluierul de final ne-a adus bucurie și o doză de optimism pentru viitor. Am încheiat o etapă și sperăm la o nouă etapă mai bună, una care să ne ducă la un turneu final.

Îmi doresc ca toate jucătoarele să fie sănătoase și să se pregătească foarte bine la echipele de club pentru ca la următoarele acțiuni să ne reunim mai puternici! Hai România!

_

Foto: Naționala României de Fotbal Feminin

You may also like

Leave a Comment