2022 – cel mai frumos an din viața mea

by Irina Giurgiu

Am luat o pauză de la scris, dar am revenit cu energie și cu dorința să împărtășesc cu voi în continuare din experiența mea personală și profesională.

Am avut obiective clare din punct de vedere profesional până la vârsta de 30 de ani, obiective pe care le-am atins cu succes, dar cum trebuie să avem un echilibru între viața profesională și cea personală, mi-am dorit să las puțin cariera și să mă gândesc la familie. Împreună cu soțul meu ne-am dorit un copil, iar această dorință ne-a fost îndeplinită și ne bucurăm foarte mult.

În luna ianuarie 2022 am aflat că sunt însărcinată și de atunci viața mea s-a schimbat. De la persoana activă, focusată pe carieră, am trecut la femeia precaută și grijulie, cu focus pe sănătatea mea și a copilului. Recunosc că mi-a fost greu să stau departe de terenul de fotbal și îmi era greu să nu pot să merg să antrenez, dar m-am bucurat de momentele petrecute acasă și de liniștea avută după câțiva ani în care am fost plecată de dimineață până seara de acasă și în multe cantonamente.

În luna septembrie am primit cel mai frumos cadou de ziua mea, pe Amira. Amira a venit pe lume în data de 29.09.2022, chiar cu o zi înainte de ziua mea. A fost cel mai frumos cadou pe care l-am primit în această viață și pe care o să-l prețuiesc toată viața.

De atunci, viața mea s-a schimbat și mă bucur de fiecare moment petrecut cu fetița mea. Recunosc că am zile în care sunt foarte obosită și îmi este greu să mă motivez să fac ceva, dar zâmbetul Amirei mă ajută să trec peste starea de oboseală și să am totuși o zi productivă.

Mulțumesc, 2022!

You may also like

Leave a Comment