Astăzi vreau să spun MULŢUMESC!

by Irina Giurgiu

Este săptămâna Paştelui şi astăzi vreau doar să mulţumesc.

Anul 2021 probabil o să rămână mult timp în memoria mea pentru că, deși nu suntem încă nici la jumătatea lui, este anul în care am trecut prin multe momente neaşteptate şi imprevizibile şi aici mă refer la partea sportivă. Este anul în care fotbalul m-a făcut să trec prin multe stări. De la nesiguranţă, emoţie până la cele mai frumoase momente petrecute în echipă.

Au fost momente în care trebuia să iau cele mai bune decizii pentru jucătoarele pe care le antrenez, pentru că acesta este principalul meu obiectiv  – să pot să fac totul ca jucătoarele pe care le antrenez să progreseze şi să ne bucurăm împreună de progresul lor.

La echipa de club au fost multe momente dificile, de la închiderea bazelor sportive și lipsa terenului de antrenament, la emoţia fiecărei testări Covid şi aşteptarea rezultatelor. Doar cei implicaţi ştiu aceste lucruri şi au tot respectul meu.

În momentele grele, acei oameni care îţi oferă sprijinul lor, sunt oamenii care cred în proiectul tău, te susțin și sunt lângă tine și la rău, nu doar la bine.

Mulţumesc familiei Sănmărtean şi domului Serdal Uteu pentru tot suportul şi încrederea acordată, ne-au ajutat foarte mult în ultimele luni. Ei au fost acolo, când am avut nevoie de ajutor şi le suntem recunoscători.

Mulţumesc jucătoarelor pentru încredere şi pentru toate momentele frumoase pe care mi le oferă la fiecare antrenament şi meci.

Mulţumesc părinţilor jucătoarelor pentru încrederea acordată şi că sunt alături de noi necondiționat.

Mulţumesc antrenorilor de la club şi persoanelor din staff-ul auxiliar pentru implicarea în proiect și ajutorul suplimentar din această perioadă. Vreau să ştiţi că vă apreciez şi vă respect.

Mulţumesc cluburilor, părinților şi jucătoarelor care au participat la acţiunile loturilor Naţionale pentru munca depusă şi pentru comunicarea bună pe care am avut-o.

Mulţumesc colegilor de la Federaţia Română de Fotbal pentru toate proiectele la care am lucrat împreună şi mă bucur că pot să învăţ de la fiecare dintre ei.

Nu în ultimul rând, mulţumesc familiei mele pentru suportul necondiţionat.

Să nu uităm să ne oprim din munca pe care o facem şi să mulţumim!

Îmi doresc ca toţi dintre noi să încercăm să fim mai buni şi asta nu doar în săptămâna Paştelui.

_

Fotografie creată de Giftpundits.com, de la Pexels

You may also like

Leave a Comment